Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, haricen başlangıçlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın kapılarında evgin durumlarda içeriden dışarı selim akım lakırtı konusu başüstüneğu sinein, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelam konusu harekete destur vermesi gerekir.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğu kez yangına, korozyona ve üslup koşullarına dayanıklı çelik veya allıküminyum gibi akva malzemelerden dokumalır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + grup seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım etmek ve montajını açmak binaların yangından korunması için elzemdir.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda ifade belirtilen noktalarda mukannen müddet ısı ve alaz intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın çıhun ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve müntesip konstrüksiyonnın emniyetliğini sağlayıcı bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli âlâ ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte paha arkaışını getirmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

CMD Metal; kaliteli ve kredili yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği dair bilirkişi kadrosuyla Türkiye genelinde özen vermektedir.

120 dakikaya denli Yangın Merdiveni Kapısı alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çısoy yamanın ve etkili ısının dışarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa salim kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page