Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and birey withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Bu sebeple bina içre herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı kredili şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana geçişini önler. Elan detaylı ele aldatmaındığında yangın kapısı özellikleri Yangın Merdiveni Kapısı ortada;

Yangın güvenliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha şiddetli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Umumiyetle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden yeryüzü seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanların ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya harbi açılmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar sağlıklı ise buna bağlamlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte fiyat geriışını getirmektedir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page